Naar boven

Baron Filou

Baron Filou is een Oostenrijks streetwear merk dat bekend staat om hun iconische beer. Het idee van Baron Filou is om eerlijk geproduceerde mode te combineren met jeugdige ontwerpen en tegelijkertijd een nieuwe stijl te creëren.
Sorteren

Baron Filou

Baron Filou de streetwear sensatie

In een zeer korte tijd is Baron Filou sterk gegroeid en inmiddels wordt het al in 36 verschillende landen verkocht. Nederland is één van de snelst groeiende landen als het gaat om de verkoop van dit Oostenrijkse merk.

Baron Filou heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom zijn de producten duurzaam geproduceerd en gemaakt van 100% organisch katoen. Het gemeenschappelijke doel dat het jonge en creatieve team van Baron Filou drijft, is om eigentijdse, chique en vooral eerlijke straatcouture te ontwerpen met veel aandacht voor detail, variërend van Filous (de beer) zijn outfits tot de stoffen waarop hij verblijft.

Het beertje van Baron Filou is een echt style icoon. Het beertje de Filou zie je terug op ieder kledingstuk van Baron Filou. Vaak draagt de Filou diverse outfits van bekende exclusieve kledingmerken. Zo zijn er Filous met opvallende trainingspakken, luxe sweaters en zelfs met smokings te vinden op de kleding. De collectie bestaat voornamelijk uit t-shirts, sweaters en hoodies. Shop de trendy beer nu online of in onze winkel in Made!