Naar boven

Cycleur de Luxe

Cycleur de Luxe
Voor diegene die een beetje Frans kunnen, weten waar het woord “Cycleur” vandaan komt. De precieze Nederlandse vertaling voor het woord is fiets. Het betekend dat Cycleur de Luxe haar inspiratie haalt uit de fietsgeschiedenis. Het begon in 2012 waar het schoenenmerk gelijk populair werd onder vele wielerliefhebbers. Deze populariteit startte in België, maar ook in de rest van Europa werd Cycleur de Luxe al snel bekend en niet meer weg te denken. Nu is het merk naast Europa ook beschikbaar in de Verenigde Staten, Canada en zelfs Korea.

Schoenen van Cycleur de Luxe aangepast aan de fietscultuur

Velen houden ervan, even erop uit met de fiets, zo blijf je in beweging en kom je op de mooiste plekken. Zeker in Nederland is de fiets erg populair, we gaan er mee naar ons werk en zelfs in het weekend halen we de fiets uit de stalling om naar een feestje te gaan. Naast de mannen en vrouwen die de fiets gebruiken voor kleien afstanden, zijn er ook zeker wielrenners die de fiets gebruiken om mee te sporten en vele kilometers af te leggen. Welke type jij ook bent, Cycluer de Luxe is er voor iedereen. Met de schoenen zorgen ze ervoor dat jouw fietservaring nog beter wordt dan eerst, want pijnlijke voelen willen we niet. Cycleur de Luxe zorgt dus voor de comfortabele schoenen waar jij naar op zoek bent.

Comfort en mode voorop

Bij Cycleur de Luxe staat comfort, maar ook zeker mode voorop. Het merkt ontwerpt sneakers die meegaan met de tijd en altijd on-trend zijn. Ook neemt het merk de vraag van vele schoenliefhebbers mee in het ontwerpproces. De schoenen staan meestal bekend om de neutrale kleuren die perfect passen bij je casual look van de dag. Zo hoef je de schoenen niet alleen aan wanneer je een stukje gaat fietsen, maar zeker ook in je vrije tijd. De schoenen van Cycleur de Luxe zijn geschikt voor iedere gelegenheid.

Bij Fashion en Trends

Koop jouw Cycleur de Luxe schoenen bij Fashion en Trends in Made. Ons personeel staat van maandag tot en met zaterdag voor je klaar om je te voorzien van advies en helpen je bij het vinden van de juiste paar kledingitems, want naast schoenen kun je bij ons ook terecht voor truien, T-shirts, broeken en nog veel meer. Uiteraard kun je nu ook eenvoudig en geheel veilig online jouw favoriete paar items aanschaffen!