Naar boven

Giacomo

Het merk Giacomo staat bekend om haar prachtige jassen en is gevestigd in het mooie ’s-Hertogenbosch. Ondanks de Nederlandse vestiging, haalt het merk haar inspiratie uit de Italiaanse levensstijl. De jassen moet de vrouw een zelfstandig en uniek gevoel geven. Dat kan ook alleen wanneer de jassen worden gemaakt van hoogwaardige materialen waarin iedere vrouw zich comfortabel kan voelen. Giacomo staat dan ook voor stijl en kwaliteit en weet deze twee kenmerken goed met elkaar te combineren.


De Italiaanse jassen

De prachtige jassen van Giacomo zijn op te delen in verschillende categorieën. Het merk biedt jou namelijk een uitgebreide collectie aan jassen zodat je voor elk seizoen de geschikte bescherming hebt. Van simpele jackets voor in de zomer tot aan warme jassen in de winter. Allemaal voorzien van mooie stoffen, imitatie bont, in een mooie kleur of met dierenprint

Hierbij houdt het merk de nieuwste trends uiteraard in de gaten. Denk aan de terugkeer van de trenchcoat gemaakt van katoen en tailleband. Of je nu houdt van een chique of een stoere jas, ook hierin onderscheid Giacomo haar jassen.


Bij ons in de winkel

De jassen van Giacomo scoor je bij ons in de Womel Only winkel in Made. Een jas is een kledingstuk wat je bijna iedere dag draagt, op weg naar het werk, de supermarkt, rondje met de hond of een dag naar de stad. Het zegt iets over je persoonlijkheid en de sfeer waarin je zit. Je ziet dan ook steeds vaker dat vrouwen hebben niet meer één specifieke zomer of winterjas, maar beschikken over de keus uit wel 2, 3 of 4 jassen. Je hebt er dan ook nooit genoeg en Giacomo schiet je hierbij te hulp.