Naar boven

HV POLO

HV Polo behoort tot de topmerken in de paardenwereld. Het merk is 1985 opgericht en heeft hard gewerkt om te staan waar ze nu zijn. In de afgelopen jaren hebben ze ruiters weten te overtuigen om voor HV Polo te gaan. Niet alleen in Nederland is het merk populair, in meer dan 15 landen heeft het merk zich al met succes gedistribueerd.

Waar dat het merk bekend is in de paardensport, ontwerpt het ook de mooiste dagelijkse kleding. Voor een door de weekse dag, maar ook zeker voor het feestje van aankomend weekend. 


Collecties van HV Polo

HV Polo focust zich in de paardensport op zowel het paard en de ruiter, voor op en naast het veld. Met de collecties bieden ze een totaalpakket met toegankelijke en luxeartikelen. In de collecties van HV Polo kan het polo-erfgoed niet ontbreken en zie je overeenkomsten in de verschillende accessoires. Naast deze eigenschappen zie je bij elke collectie nieuwe en frisse doelstellingen van kleur, stoffen, boorduurwerk, illustraties en seizoensupdates.

Deze details zie je ook zeker terugkomen in de collecties die je in onze online en offline winkel tegenkomt. 

Bij Fashion en Trends in de winkel

Ben jij op zoek naar de artikelen van HV Polo. Bij de Women Only winkel in Made heb je keus uit de sportieve collectie van HV Polo tot en met maat xxxl. De kleding is betaalbaar en valt op door de trendy, stijlvolle, sportieve en kleurrijke artikelen.