Naar boven

Jacqueline de Yong

Sorteren
Iedere maand kun je bij Fashion en Trends in Made terecht als je op zoek bent naar de nieuwe collectie van Jacqueline de Yong. De kleding staat bekend om haar betaalbare mode voor echte fashionista’s. Het merk zorgt iedere keer weer voor de nieuwste items en gaan mee met de trends waar hun trouwe fans naar op zoek zijn. Het zijn artikelen die je in elke situatie kan dragen, comfortabel thuis en trendy naar een feestje.

Kledingstukken van Jacqueline de Yong
Ben je op zoek naar een nieuwe blouse, trui, rok, jurk of broek? Voor al deze kledingstukken kun je bij Jacqueline de Yong terecht. Ze worden samengesteld met luxe materialen die comfortabel aanvoelen. De stoffen waarvan het merk gebruikt maakt, geven de verschillende items een eigen uitstraling. Met een diversiteit aan kleuren en patronen zit er altijd iets tussen waar jij van houdt. Van basic tot over de top, Jacqueline de Yong stelt het voor je samen.
Rokken en jurken
De rokken en jurken zijn bij Jacqueline de Yong het meest populair. Welke vrouw houdt er nu niet van een trendy rok of jurk die je weer helemaal laten stralen. De items die Jacqueline de Yong ontwerpt zijn in diverse lengtes te verkrijgen, lang, midi en kort. En heb je een leuke rok gezien? Grote kans dat het merk deze ook heeft ontworpen in een jurk, zo kun je zelf kiezen waar je voorkeur naar uit gaat.

Bij Fashion en Trends
Heeft het merk je geënthousiasmeerd en ben je op zoek naar de outfit die bij jou past? Met volop keus aan shirts, blouses en truien ben je bij Fashion en Trends in Made aan het juiste adres.