Naar boven

Mjus

Italiaanse schoenen van Mjus

De schoenen van Mjus zijn elegant, stijlvol en gewaagd. De schoenen hebben een eigen gezicht en bevatten een randje rauwheid. Ondanks deze rauwheid, maakt het de schoenen niet minder vrouwelijk, het maakt de schoenen van MJUS juist stuk voor stuk erg uniek. Het doel van het schoenenmerk is dat jij je goed voelt wanneer je deze schoenen draagt. Het is een prachtig streven en een echte drijfveer van het merk. Gegarandeerd dat jij je zelfbewust en super goed voelt in de prachtige creaties van MJUS!
 

Italiaans schoenenmerk

Mjus is een Italiaans schoenenmerk opgericht in 2007 door het Italiaanse bedrijf Olip Italia. Het is het jongste merk en net zoals de rest gelanceerd aan het Garda meer. Het merk maakt gebruikt van hoge kwaliteit materialen die worden geleverd door de lokale Italiaanse leveranciers. Ondanks de Italiaanse stoffen, worden de schoenen geproduceerd in Bosnië. Hierbij wordt er in iedere fase van het proces zowel Italiaans als Nederlands toezicht gehouden. Op deze manier wordt de beste kwaliteit gewaarborgd en gaan de schoenen zolang mee als jij wilt.

Unieke collecties

De collecties van Mjus zijn iedere keer weer uniek en precies de schoenen waar jij naar op zoek bent. Het merk heeft namelijk alles, sneakers, enkellaarsjes, laarzen, sandalen en ballerina’s. Ook voor een hoge hak, blok hak of lage hak kun je hier terecht. Hierbij houdt het merk ook rekening met de diverse seizoenen, zo maken ze in de lente en zomer gebruik van frisse en lichte kleuren, terwijl ze in de herfst en de winter vaak de kleuren grijs en zwart laten terugkomen.

Mjus bij Fashion en Trends

Ben je op zoek naar de nieuwe collectie van Mjus? Bij Fashion en Trends in Made shop je jouw favoriete items. In onze Women Only winkel beschikken we niet alleen over schoenen, maar voor je voor elk kledingstuk kun je terecht. Van tops, blouses, broeken tot de mooiste accessoires.