Naar boven

No Excess

Als een man vrolijk moet worden van een merk dan is het zeker van No Excess. Het is een Nederlands bedrijf opgericht in 1988 voor mannen. Waar het ooit klein begon, is het nu te koop in meer dan 20 landen en 1500 verkooppunten. Bij Fashion en Trends in Made zijn we erg enthousiast dat wij hier één van zijn. Het is een interessant merk dat met een mix aan comfortabele stoffen en de juiste pasvormen de mooiste items weet te creëren.


Creativiteit

Er komt één woord bij ons naar boven wanneer je het hebt over No Excess, namelijk creativiteit. Bij iedere collectie komt het merk met de mooiste ontwerpen en patronen, mannen zijn er fan van. Het is net even wat anders en spreekt gelijk aan. Hierbij denkt No Excess ook na over de kleuren combinaties en zijn ze goed in wat ze doen.

Ook voor de casual mannen kun je bij No Excess terecht. Ze bieden volop shirts, polo’s en truien in een effen kleur zonder alle gekkigheid. Kortom, voor elke stijl heeft het merk het geschikte kledingstuk.


Comfortabele fit

De kledingstukken van No Excess worden alleen gemaakt van hoogwaardige stoffen. Het gaat om stretchstoffen die ademen, zo zitten de items meer dan comfortabel en is zweten verleden tijd. De items hebben een perfecte pasvorm en zijn precies zoals jij het wil hebben, fit, maar niet te strak.


Collecties shop je bij Fashion en Trends

No Excess gaat mee met de tijd en komt ieder seizoen met een nieuwe collectie, voor zowel de lente/ zomer en de herfst/ winter. Zo kun je ieder moment van het jaar genieten van de kledingstukken van No Excess.

Wil jij de collectie shoppen? Bij Fashion en Trends in Made kun je zowel online als offline terecht. Met meer dan 75 merken kun je ook hier terecht om de shirts of truien van No Excess te combineren met de meest comfortabele broeken en trendy schoenen. Heb jij jouw outfit al compleet?