Naar boven

Penn & Ink N.Y

Bij Fashion en Trends worden we iedere keer weer vrolijk als we de nieuwe collectie van Penn & Ink N.Y mogen openen en in onze winkel mogen ophangen. Het merk is stijlvol, onafhankelijk, uitgesproken, optimistisch en zo kunnen we nog wel even door gaan. Deze kenmerken laten ze ook sterk terugkomen in de kledingstukken door middel van diversiteit aan kleuren, prints en materialen.

Over het merk

Het merk is opgericht door Maureen Penn en Stanly Ink, beide fashiondesigners met liefde en kennis voor het vak. Beide mode ontwerpers kruiste elkaars pad en zo is Penn & Ink N.Y ontstaan. Het merk is opgericht in Amerika, maar werd al snel in heel Europa razend populair, zo ook hier in Nederland. Ze combineerde namelijk de Amerikaanse basis met de Europese stijl. Dit was het begin van vele collecties en de meest unieke kledingitems. Penn & Ink N.Y haalt haar inspiratie uit het ontdekken van nieuwe plekken en het zien van de wereld. Ze houden van reizen en dit zorgt voor de meest unieke on-trend kledingitems

Bij Penn & Ink N.Y kun je jezelf zijn

In de collecties van Penn & Ink N.Y kun jij jezelf zijn en kleden hoe dat jij wilt. De kledingitems worden met passie en liefde voor mode samengesteld speciaal voor jou. Het merk heeft oog voor detail en werkt vanuit het hart, ze willen dan ook dat jij deze warmte terug voelt bij het zien van de collectie. De collecties van Penn & Ink N.Y bestaan iedere keer weer uit bijzondere truien, blouses, shirts, blasers, jassen, maar ook jurken en broeken. Voor ieder kledingstuk kun je hier terecht. Dit doen ze nu al meer dan 10 jaar en stoppen zullen ze nooit.

Bij Fashion en Trends

Scoor de outfits van Penn & Ink N.Y bij Fashion en Trends in Made. Met een eigen Women Only winkel aan de Marktstraat 19 nodigen we je graag uit om onze gehele assortiment eens te bekijken. Zo zou je een kledingstuk van het merk Penn & Ink N.Y kunnen combineren met één van onze andere merken. Wanneer kom jij langs?