Naar boven

Pierre Cardin

Pierre Cardin is de naam van de bekende Franse modeontwerper die in 1949 zijn eigen onderneming startte. Het is een bekende en invloedrijke man die passie heeft voor het vak. Zo werkte hij eerst als modeontwerper voor het grote merk Dior. Daarna heeft hij stappen gezet tot het oprichten van zijn eigen merk “Pierre Cardin”. Het merk stond toen en nu nog steeds bekend om de eigentijdse en stijlvolle mode die klasse uitstraalt. Ben jij al fan?


Unieke en comfortabele collecties

De collecties waar het merk al vanaf 1949 mee komt, beschikken over unieke en comfortabele items. De broeken en jeans van Pierre Cardin worden alleen ontworpen en samengesteld met hoogwaardige kwaliteit materialen. Comfort staat voorop en zo kan een man zich voelen hoe hij wil. Daarnaast biedt het merk ook waarde aan duurzaamheid en nemen ze dit mee in fabricatie proces.


Voor ieder wat wils

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar iets casuals, stijlvol of business gerelateerd, voor iedere gelegenheid denkt Pierre Cardin met je mee. Het merk heeft namelijk een breed assortiment opgebouwd als het gaat om herenbroeken. Zowel voor een lange als korte broek kun je hier terecht, voor een goed paar jeans en zelfs de nieuwste pantalons. Wanneer een man eenmaal voor de kleding van Pierre Cardin gaat, ben je verkocht en draag je niets anders meer.

Bij Fashion en Trends

Bij Fashion en Trends zitten we al meer dan 20 jaar in het vak en vullen we onze collecties iedere keer aan met passie en veel plezier. De items van Pierre Cardin zitten hier ook iedere keer weer tussen. Naast Pierre Cardin heb je bij Fashion en Trends keuze uit nog meer dan 75 andere mooie merken, zo zit er altijd iets voor je tussen. We bieden truien, vesten, T-shirts, polo’s, jassen en zelfs schoenen die je met jouw favoriete Pierre Cardin broek kan combineren. Ben je al overtuigd?  Schaf dan vandaag je favoriete items nog aan of kom langs, ons personeel voor je klaar!