Naar boven

Pure White

Pure White, het luxueuze Nederlands merk voor mannen die op weg zijn naar succes. Met meerdere collecties per jaar ben je altijd on trend met dit merk. De Ballin Amsterdam collectie van Pure White is hier ook een goed voorbeeld van met mooie T-shirts, hoodies en sweaters. Alles verkrijgbaar Bij Peter Fashion&Trends in Made.
 

Based in Amsterdam

Purewhite is opgericht in 2008 en gevestigd in Amsterdam. Het is een lifestyle merk waarbij de focus ligt op de ambitieuze individu. De doelgroep is Iemand met een eigen wil en die leeft volgens zijn of haar eigen regels. Pure White vindt ook dat iedereen zich moer kleden zoals diegene zelf wil. Tijdens het ontwerpen van de collecties laat het merk zich inspireren door wereldwijde hotspots, kunst, fotografie en innovatie. Op deze manier komt het merk ieder jaar met meerder collecties en bieden ze hun fans iedere keer weer unieke items.

Kenmerken van Pure White

Het merk staat als eerste bekend om haar basics. Basics betekent hier echter niet dat de kledingitems simpel en standaard zijn, in tegendeel juist. De kleding van Pure White is te herkennen aan haar effen en rustige kleuren die zorgen voor de basic, maar wel unieke look. Dit laten ze terugkomen in veel shirts, truien, vesten en broeken. Daarnaast staat de kwaliteit van deze producten bij Pure White voorop. Het merk hanteert alleen eerste klas kwaliteit stoffen. Op deze manier wordt de kleding als comfortabel ervaren en kan iedere individu zich goed voelen. Als laatste kenmerkt Pure White zich aan de betaalbaarheid. Het is een uniek merk, maar wel voor iedereen betaalbaar die er goed bij wil lopen.

Bij Fashion en Trends

Bij Fashion en Trends in Made is Pure White één van de vele merken die wij aanbieden. We zijn kritisch en willen onze trouwe klanten de beste en meest on-trend collecties laten zien. Dit doen we nu al meer dan 20 jaar en nog steeds met even veel passie. Naast onze online webshop kun je bij ons ook genieten en je ogen uitkijken in onze ruime winkel in Made, in de gemeente Drimmelen. Onze winkel ligt net boven Breda en tussen Raamsdonksveer, Zevenbergen en Terheijden. Ben je in de buurt? Dan nodigen we je graag uit om langs te komen en staat ons personeel voor je klaar!