Naar boven

State of Art

Stijl op zijn best voor de gedreven man met klasse.

State Of Art

Ambacht en iconisch design sinds 1987

Al sinds 1987 brengt State of Art vakmanschap en iconisch design samen in tijdloze mannenmode. De kleding kenmerkt zich door klassieke ontwerpen met een hedendaagse twist, geschikt voor mannen die waarde hechten aan kwaliteit. De stijl is verfijnd, moeiteloos en tegelijkertijd robuust. Ontworpen met oog voor de laatste kleuren en stijlen, maar met de duurzaamheid om in te spelen op de toekomst. Net zoals de eerste klassieke Porsche waar oprichter Albert Westerman als kleine jongen verliefd op was, straalt State of Art subtiel sportieve elegantie uit.

Gedrevenheid, loyaliteit en vakmanschap

State of Art bestaat uit een team van bevlogen mensen met diverse expertise. Van ontwerpers tot administratieve krachten en van marketingteams tot in-house Porsche-specialisten; iedereen draagt even waardevol bij aan onze missie. De waarden, geworteld in hun geschiedenis als familiebedrijf, blijven centraal staan: gedrevenheid, loyaliteit en een focus op vakmanschap. Gevestigd in Lichtenvoorde, in en rondom de oude breifabriek waar het allemaal begon in 1936, onderscheidt State of Art zich door een nuchtere mentaliteit en bescheiden maar ambitieuze aanpak. Samen bouwen ze voort op de solide basis die Albert Westerman Sr. ooit heeft gelegd, op weg naar een mooie toekomst.

Duurzaamheid, comfort, en plezier

Bij State of Art geloven ze dat kleding niet alleen goed moet passen en je karakter moet vertegenwoordigen, maar ook langdurige kwaliteit moet behouden. Ze vervaardigen mode van de beste materialen, waarbij ze streven naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk in het gehele productieproces. De kledingstukken hebben hun eigen reis, van ontwerp tot productie, en ze hechten waarde aan transparantie in hun productieketen en eerlijkheid in al hun samenwerkingen. Comfort en plezier staan centraal, en ze nodigen iedereen die verbonden is met ons merk uit om samen verantwoordelijk te zijn. Responsible. Together. 

Bij Peter Fashion en Trends zijn wij trots dat wij dit mooie merk aan jullie mogen aanbieden. Kom langs in onze winkel in Made, onze collega's van de mannenafdeling helpen je graag!