Naar boven

Corona-maatregelen

Positivity is key!


Wij streven ernaar om, zoals altijd, een optimale shop ervaring te bieden. Daarom zetten we jouw veiligheid op nummer 1! Wij hebben i.v.m. het coronavirus onze winkel aangepast naar aan de anderhalve meter-samenleving, in overeenstemming met de maatregelen van het RIVM. Zo kan je met een gerust hart in de winkel komen shoppen. Daarnaast bieden we nog een aantal exclusieve winkel-mogelijkheden!


Maatregelen:

  1. Wij houden 1,5 meter afstand van jou en anderen.
  2. Wij wassen onze handen en maken contact-gevoelige gebruiksvoorwerpen regelmatig schoon.
  3. Toevallig hoesten of niezen doen we aan de binnenkant van onze arm.
  4. Bij verkoudheidsklachten blijven wij thuis.
  5. Als klanten zich niet aan de maatregelen houden, spreken wij hen daarop aan.
We gaan ervan uit dat klanten zichzelf ook aan deze maatregelen houden.


Mogelijkheden:


Liever toch niet naar onze winkel komen? Hieronder staat een aantal van onze mogelijkheden!
  1. Private shopping: Wil je gaan alleen of met maximaal één shopping partner winkelen? Maak een afspraak met ons om na 18u te komen winkelen onder begeleiding van één van onze winkelmedewerkers! Stuur ons hier een bericht op Whatsapp.
  2. Gratis bezorging: Woon je in de gemeente Drimmelen? Dan bezorgen we gratis jou pakket aan de deur. We houden afstand en als je de items meteen wil passen, wachten we geduldig tot je klaar bent.
  3. Online shoppen: Natuurlijk kan je het grootste deel van onze superleuke collectie hier online shoppen! Zie je op Social Media iets moois voorbij komen, maar staat het niet online? Stuur ons hier een bericht op Whatsapp en we sturen het naar je op!
Heb je nog vragen? Laat het ons weten!


Stay safe and positive!