Naar boven

Ons team

Maak kennis met onze mensen!
Nicole

Nicole werkt zowel op de dames- als op de  herenafdeling en verzorgt naast de inkoop van Peter Fashion & Trends en Women Only ook de administratie.

Ilse

Ilse vind je bij Peter Fashion & Trends voornamelijk op de damesafdeling en verzorgt de etalages en de aankleding van de dameswinkel.

Peter

Peter is sinds 1996 eigenaar van Peter Fashion & Trends en Women Only. Hij is vooral te vinden op de herenafdeling bij Peter Fashion & Trends. 

 
Martijn

Martijn is bij Peter Fashion & Trends werkzaam op de herenafedling. Hij zorgt ervoor dat alles er tot in de puntjes verzorgt uitziet.

Ans

Ans werkt bij Peter Fashion & Trends op de damesmodeafdeling, maar omdat zij jarenlang op de herenafdeling heeft gestaan is zij hier ook nog wel eens te vinden.

Gitte

Gitte verzorgt de Facebook- en Instagrampagina's van Peter Fashion & Trends en staat in de winkel voor je klaar op de damesafdeling.

 
Dian

Dian is al meer dan 20 jaar afwisselend te vinden bij Women Only en bij Peter Fashion & Trends op zowel de dames -als de herenafdeling. Vanaf januari 2021 is ze uitsluitend bij Peter Fashion & trends te vinden.

Mitchell

Mitchell werkt bij Peter Fashion & Trends op de herenafdeling. Hij neemt graag de tijd om je de nieuwste trends zien.

Nel

Nel is onze vaste coupeuse en daarnaast ook wel eens te vinden op de herenafdeling bij Peter Fashion & Trends.

 

 
Rosanne

Rosanne is sinds 2012 achter de schermen werkzaam als content creator. Verder helpt ze ook met de social media en de webshop.

José

José was een van de vaste gezichten van Women Only en kent haar klanten erg goed, zodat ze altijd gepast advies kan geven. Vanaf januari 2021 is ze uitsluitend bij Peter Fashion & Trends te vinden.

Tijn

Tijn werkt sinds kort doordeweeks op onze herenafdeling. Zijn favoriete merken zijn Cast Iron, Superdry en No Excess.