Ons team

Maak kennis met onze mensen!
Nicole
Nicole werkt zowel op de dames- als op de  herenafdeling en verzorgt naast de inkoop van Peter Fashion & Trends ook de administratie.


MartijnMartijn zorgt ervoor dat alles er tot in de puntjes verzorgd uitziet. Bij Fashion & Trends is hij werkzaam op de herenafdeling.

 

Elles
Elles werkt op de damesafdeling van Fashion & Trends. Ze helpt je graag bij het uitzoeken van jouw perfecte outfit en geeft hierbij graag passend styling advies.


José
José neemt graag de tijd voor je, zodat ze altijd gepast advies kan geven. Ze is te vinden op de damesafdeling van Peter Fashion & Trends.                               
Dian
Dian is al meer dan 20 jaar te vinden bij Peter Fashion & Trends op zowel de dames- als de herenafdeling. Voor eerlijk advies ben je bij haar aan het juiste adres.
Mitchell
Mitchell werkt bij Peter Fashion & Trends op de herenafdeling. Hij neemt graag de tijd om je de nieuwste trends te laten zien.Dyona
Dyona is werkzaam op de damesafdeling van Fashion en Trends. Ze helpt je graag bij het vinden van je perfecte items.

 


Jolanda
Jolanda is te vinden op de damesafdeling van Fashion en Trends. Ze zorgt ervoor dat je hele outfit er tot in de puntjes verzorgd uitziet.Mirte
Mirte is te vinden op de damesafdeling van Fashion & Trends. Ze vindt voor elke gelegenheid een perfecte outfit die goed bij je past.

Peter
Peter is sinds 1996 eigenaar van Fashion & Trends. Hij is vooral te vinden bij Fashion & Trends op de herenafdeling. 
EmmaEmma is bij Fashion & Trends stagiaire. Ze is te vinden op op zowel de dames als herenafdeling.


Teuntje
Teuntje is onze weekendhulp. Ze is bij Fashion & Trends vaak te vinden achter de kassa of bij het Myjewellery blok. 
Over ons