Ons team

Maak kennis met onze mensen!
Nicole

Nicole werkt zowel op de dames- als op de  herenafdeling en verzorgt naast de inkoop van Peter Fashion & Trends ook de administratie.

Ilse

Ilse vind je bij Peter Fashion & Trends voornamelijk op de damesafdeling en verzorgt de etalages en de aankleding van de damesafdeling.

Peter

Peter is sinds 1996 eigenaar van Peter Fashion & Trends. Hij is vooral te vinden op de herenafdeling bij Peter Fashion & Trends. 

 
Martijn

Martijn is bij Peter Fashion & Trends werkzaam op de herenafedling. Hij zorgt ervoor dat alles er tot in de puntjes verzorgt uitziet.

Nelda

Nelda werkt bij Peter Fashion & Trends op de damesmodeafdeling. Bij Nelda kan je verzekerd zijn van oprecht advies met als resultaat de mooiste combinatie voor jou!

José

José was een van de vaste gezichten van Women Only en kent haar klanten erg goed, zodat ze altijd gepast advies kan geven. Vanaf januari 2021 is ze uitsluitend bij Peter Fashion & Trends te vinden.

 
Dian

Dian is al meer dan 20 jaar te vinden bij Peter Fashion & Trends op zowel de dames -als de herenafdeling.Voor eerlijk advies ben je bij haar aan het juiste adres.

Mitchell

Mitchell werkt bij Peter Fashion & Trends op de herenafdeling. Hij neemt graag de tijd om je de nieuwste trends te laten zien.

Tijn

Tijn is als stagiair te vinden op de herenafdeling bij Peter Fashion & Trends. Geen uitdaging is voor hem te lastig; of het nou gaat om een casual outfit of de mooiste combinaties, Tijn regelt het voor je!

 

 
 
 
 

Over ons