Naar boven

Onze mensen

Maak kennis met ons team!


   
Nicole   Ilse   Peter
Nicole werkt zowel op de dames- als op de  herenafdeling en verzorgt naast de inkoop van Peter Fashion & Trends en Women Only ook de administratie.

  Ilse werkt bij Peter Fashion & Trends voornamelijk op de damesafdeling en verzorgt de etalages en de aankleding van de dameswinkel

  Peter is eigenaar van Peter Fashion & Trends en heeft de winkel overgenomen sinds 1996. Hij is vooral te vinden op de herenafdeling bij Peter Fashion & Trends. 

   
Bianca   Ans   Gitte
Bianca werkt bij Peter Fashion & Trends zowel op de dames - als op de heren afdeling. Zij laat je graag de nieuwste trends zien en weet velen te prikkelen met verassende combinaties.

  Ans werkt bij Peter Fashion&Trends op de damesmodeafdeling, maar omdat zij jarenlang op de herenafdeling heeft gestaan is zij hier ook nog wel eens te vinden.

  Gitte werkt bij Peter Fashion&Trends op de damesafdeling en verzorgt ook onze Facebook en Instagram.   
Niels   Martijn   José
Niels is al 10 jaar de zaterdaghulp van Peter Fashion & Trends.


  Martijn is de herenmodespecialist en verzorgt tevens de etalage en de visual merchandising bij Peter Fashion & Trends

  José werkt bij Women only. Zij neemt graag de tijd voor een goed advies en zorgt er graag voor dat je er up-to-date bijloopt.

   
Dian   Mitchell   Nel
Dian is al meer dan 20 jaar afwisselend te vinden bij Women Only en bij Peter Fashion & Trends op zowel de dames -als de herenafdeling.

  Mitchell werkt bij Peter Fashion&Trends op de herenafdeling. Hij laat je graag de nieuwste trends zien en neemt daarvoor alle tijd.

  Nel is onze coupeuse en ook wel eens te vinden op de herenafdeling bij Peter Fashion & Trends.