Naar boven

Alberto

SorterenKwaliteit en afwerking

Sinds begin jaren 90 maakt Alberto Pants mooie broeken met een perfecte pasvorm, ze zorgen ervoor dat jij je comfortabel voelt en dat je er geweldig uitziet. Ze staan bekend om hun mooie pasvorm en onderscheiden zich door modische dessins.

Of het nu gaat om Alberto Jeans of de Alberto Pants: er wordt alleen gebruik gemaakt van de mooiste stoffen en kwaliteiten. Een broek van Alberto Pants zit perfect en blijft er na meerdere keren dragen ook goed uit zien.

Uitgebreide collectie

Bij Peter Fashion & Trends in Made vind je een breed aanbod van de collectie van Alberto Pants. Alberto Pants is een merk dat beschikt over vele modellen, zo zit er voor iedereen wat tussen. Denk hierbij aan slim fit jeans, ze hebben een comfortabele pasvorm met strakkere pijpen. Aan de andere kant ontwerpt het merk ook modellen die beschikken over een wat bredere pasvorm en juist wat losser zitten rond de benen. Verder heb je als man keus uit verschillende kleuren en de hoeveelheid stretch van een broek.
 

Een Alberto Pants proberen?

Is een broek van Alberto Pants precies wat je zoekt? Dan nodigen wij je graag uit om onze winkel in Made te bezoeken. Naast broeken kun je bij Fashion & Trends ook terecht voor truien, t-shirts en nog veel meer, zien we je snel?