Over ons

Peter Fashion & Trends

Feel good fashion voor iedereen!
Wij zijn Peter Fashion & Trends (est. 1996) in Made: een regionale modezaak met een stadse allure en dorpse gezelligheid. Voorheen stonden wij bekend als Peter Mannenmode. Bij ons vind je feel good fashion: mode volgens de nieuwste fashion & trends, draagbaar en comfortabel voor elke dag. Met meer dan 80+ modemerken is er voor iedereen iets te vinden! Wij vinden het niet alleen belangrijk dat je er goed uitziet in onze kleding, maar vooral ook dat jij je goed voelt.

De juiste kleding boost je zelfvertrouwen, zodat je je geweldig voelt en elke dag bijzonder wordt. Met merken zoals YAYA, Fabienne Chapot, Studio Anneloes, PME Legend, Butcher of Blue en State of Art bieden wij iedereen de nieuwste fashion en trends voor dagelijkse outfits. Verder bieden we een uitgebreide schoenencollectie (o.a. ViaVai en Floris van Bommel), pakken op maat en home accessoires. Je vindt ons aan de Marktstraat in Made, 20 min. boven Breda. Kom eens langs in Made, boek een personal styling of volg ons op Instagram (@fashionentrends)!

"Wij geloven dat de juiste outfit je het zelfvertrouwen geeft om van elke dag een feest te maken."

Ons doel is om elk seizoen de nieuwste feel good fashion aan te bieden van goede kwaliteit, met uitstekende service en voor een scherpe prijs. Met meer dan 25 jaar aan ervaring staan wij altijd voor je klaar! Winkelen wordt genieten in onze ruime winkel met het grootste assortiment in de gemeente Drimmelen, net boven Breda en tussen Oosterhout, Raamsdonksveer, Zevenbergen en Terheijden.

Tot binnenkort in onze winkel!