Naar boven

Butcher of Blue

Ben je op zoek naar unieke herenkleding van de beste materialen? Dan past Butcher of Blue bij jou. Je vindt in ons herenkleding assortiment verschillende musthaves die perfect zijn voor de sportieve en casual man. Vind jouw stijl en laat met jouw Butcher of Blue items zien wie jij bent.

Butcher of Blue

Kleding van de beste materialen

Butcher of Blue is een Nederlands merk, maar ze maken hun kwalitatieve stoffen in de bekende Candiani fabriek in Italië. Hier wordt over elke steek nagedacht, wat je ook echt merkt wanneer je een Butcher of Blue kledingstuk aantrekt. Tijdens het productieproces gaan ze met zorg om met jouw nieuwe kledingstuk. Door de nieuwste materialen te combineren met de beste technieken en gave ontwerpen, ontstaan de geliefde Butcher of Blue essentials.

Butcher of Blue herenkleding voor elk seizoen

In onze herencollectie van Butcher of Blue vind je musthaves voor alle seizoenen. Voor de winter een stijlvolle trui en voor de zomer een statement T-shirt met de iconische slagershaak erop. Maar natuurlijk zijn er ook items die het hele jaar door gedragen kunnen worden, zoals een tussenjas met opvallende details. Door de ruime keuze aan materialen, pasvormen en modellen vind je altijd de kledingstukken die bij jouw stijl passen.

Koop nu jouw Butcher of Blue items

Heb jij jouw Butcher of Blue items gevonden? Bestel deze dan gemakkelijk online via onze webshop. Bekijk je alles liever eerst in het echt? Dat snappen we! Kom langs in onze winkel in Made. Onze collega’s staan graag voor je klaar!