Naar boven

Beaumont

Oorspronkelijk een designermerk voor outwear, biedt nu volledige lifestyle-collecties aan voor zelfverzekerde stijlvolle vrouwen. Ervaar de luxe en klasse van Beaumont damesmode nu bij Peter Fashion & Trends!

Beaumont

'Smart Casual'

Elegante verfijning ontmoet de nuchtere mentaliteit van de Nederlandse vrouw. Beaumont omarmt de term ‘Smart Casual’ het is niet ingewikkeld, gewoon mooie, tijdloze, draagbare kledingstukken van hoogwaardige materialen. Van slimme en moderne vormen tot verfijnde looks waarin prachtige designs en functionaliteit samen komen.

Het merk Beaumont staat bekend om hun gedetailleerde en technisch prachtige kleding. De twee kernwaarden van Beaumont: zelfvertrouwen en elegantie, komen in ieder item duidelijk naar voren. Het merk heeft oog voor opvallende, maar ook voor niet direct zichtbare details. Denk aan de voering van de jas, die een mooie print kan hebben. Alleen jijzelf weet dat, waardoor je je extra speciaal voelt, dat gevoel wilt Beaumont graag bereiken.

In de kleding van Beaumont is een duidelijke rode draad te zien, maar iedere lijn is heel divers. Saai is in ieder geval geen enkel item, want als de kleur niet opvalt, dan is het de structuur wel. Beaumont zorgt ervoor dat je op een positieve manier opvalt, want in hun kleding is ‘gewoon’ geen optie. Ben jij opzoek naar een positief opvallend item? Shop dan snel online of kom langs in onze winkel in Made!