Naar boven

Backstone

Blackstone De schoenen van het merk Blackstone kunnen in de winkel van Peter Fashion & Trends in Made niet ontbreken. Het merk brengt ieder seizoen nieuwe schoenen en sneakers uit voor de mannen die er stoer en stijlvol bij willen lopen. 

Blackstone

Stoere en stijlvolle schoenen

Het merk Blackstone is ooit begonnen met het ontwerpen en fabriceren van alleen werkschoenen, tegenwoordig is het veel meer dan alleen werkschoenen. Zo staat het merk garant voor stoere modellen die zowel buiten als binnen de werktijden gedragen kunnen worden. Eén van de kenmerken waar een Blackstone schoen over beschikt, zijn de grove zolen. Deze grove zolen laat de schoenen overkomen zoals elke man wil, stoer en stijlvol. De schoenen vind je verder in allerlei maten en diverse collecties. Denk hierbij aan sneakers, enkelboots en laarzen gemaakt van de beste kwaliteit leer of canvas. Ze zijn daardoor stijlvol en comfortabel tegelijk.

Blackstone bij Peter Fashion & Trends in Made

De schoenen van Blackstone zijn zowel online als offline bij ons in de winkel te bezichtigen. We garanderen je een ruim assortiment waar je de tijd en ruimte krijgt om jouw perfecte match te vinden. De Blackstone herenschoenen zijn in meerdere maten verkrijgbaar, van 39 tot vaak maat 47 en soms zelfs 50. Twijfel je over de maat? Kom dan langs in onze winkel, Marktstraat 29-31 te Made.