Naar boven

Born with Appetite

De kleding van het merk Born with Appetite vind je bij ons in de winkel van Fashion en Trends. Het merk valt op door de vlotte en gevarieerde collectie. De collectie waar het merk iedere keer weer mee komt, bestaat uit colberts, chino’s, polo’s en pullovers. Je kunt de kleding herkennen aan de stoere wassingen en talrijke modieuze details.
Sorteren

Over Born with Appetite

Het bedrijf probeert sinds 2013 haar marktaandeel binnen de branche te bemachtigen en dat lukt ook nog eens aardig. Hoe ze dit hebben gedaan? Door het ontwerpen van trendy en onderscheidende kledingstukken. Speciaal voor de man komt Born With Appetite ze iedere keer weer met modebewuste en stijlvolle items die net even wat anders zijn dan anderen. Dit komt door de gewaagde prints, afwijkende stiksels, vernieuwende details en bijzondere knopen. Deze details kom je tegen bij de colberts, overhemden, polo’s en truien.


Bij Fashion en Trends

De kledingstukken van Born with Appetite zijn verkrijgbaar bij Fashion en Trends in Made. Met een eigen mannen- en vrouwen winkel vind je er precies wat je nodig hebt. Van broeken & jeans, jackets & jassen tot aan de overhemden van Born with Appetite.