Naar boven

Carl Gross

Business suit


Carl Gross staat bekend om haar verzorgde, casual en elegante businesslooks. Ze ontwerpen al jaren hoogwaardige colberts en kostuums voor trouwe klanten. Het merk zet de kwaliteit van de pakken op nummer 1 en het productieproces vindt daarom plaats in een Duitse fabriek. Daarnaast zorgt het design team van Carl Gross voor het effectief doorvoeren van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Nog niet overtuigd? Ze zijn ook nog eens perfect te combineren met de hemden, knitwear, chino’s e accessoires van Peter . Zo beschik je in één keer over het perfecte pak.

Business mode
Met de pakken van Carl Gloss mag en wil je gezien worden. Of je het nu draagt als een casual look of  naar het werk, in beide gevallen ben je met de pakken van Carl Gross aan het juiste adres. De pakken zijn verkrijgbaar bij Fashion en Trends in Made. Ze zijn eenvoudig met elkaar te combineren en we helpen je ook graag bij het vinden van de juiste maat. De eerste veranderingen aan je pak verzorgen we gratis, denk aan het langer of korten maken van de mouwen. Dit is natuurlijk niet altijd nodig, de kostuums van Carl Gross zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende pasvormen. Zo zijn er slim fit, regular fit en comfort fit varianten. 

Bij ons in de winkel
De pakken vind je bij ons in de winkel. Met 1000m2 winkelplezier en een team die weet waar ze het over heeft, nodigen we je graag uit om eens lang te komen. Zo kunnen we kijken naar je pasvorm en kiezen we samen het pak uit van Carl Gross wat echt bij jou pas!