Naar boven

DESOTO

Hét tricot shirt

Op zoek naar een modern en comfortabel overhemd? Het merk DESOTO maakt gebruikt van jersey geweven katoen en hoge kwaliteit geweven stoffen waardoor jij je lekker kan voelen in een overhemd. Je hoeft dus niet meer te kiezen tussen gemak en stijl, de overhemden hebben het allebei. De overhemden van DESOTO zijn ook nog eens zo gemaakt dat ze niet kreuken. Ze beschikken over een slim-fit pasvorm en sluiten mooi aan op het lichaam.
 

Comfortabele overhemden

Vele mannen kunnen zich in een slim-fit overhemd niet comfortabel te voelen, ze willen er goed uit zien maar de overhemden hebben een beperkte bewegingsruimte. DESOTO laat comfort en stijl wel samenkomen. Ze maken overhemden van hetzelfde materiaal als een T-shirt. Dit zorgt ervoor dat de overhemden heerlijk zacht en rekbaar zijn.

Daarnaast kunnen naden ook voor de nodige irritatie zorgen. De DESOTO overhemden zijn zo ontworpen dat dit ongemak ook verdwijnt. Het maakt de overhemden om in te leven.

Collectie van DESOTO

Het merk biedt een breed assortiment waarbij de overhemden variëren in kleur en design. Ze zorgen ieder seizoen weer voor een opmerkelijk collectie die je niet kan laten liggen. Bij Fashion en Trends zijn we dan ook erg enthousiast dat wij dit merk kunnen aanbieden. Kom naar onze winkel in Made en beleef zelf het draagcomfort. Met een ruimte van 1000 m2 nodigen we je graag uit om langs te komen!