Naar boven

DWRS

Bij DWRS draait het om kleur en comfort. Van sneakers tot laarzen de schoenen van DWRS zijn geschikt voor iedere gelegenheid en en geven elke outfit een positief opvallende touch.

DWRS

Stralende schoenencollecties

DWRS (Do We Really Sneakers) is opgericht door Marike en Aukje in 2015 met als doel om nieuwe, frisse, modische schoenen te maken. Alle schoenen uit de DW\RS collectie zijn ontworpen in Nederland en worden geproduceerd in Portugal. De schoenen en laarzen zijn gemaakt van luxe lederen materialen met een focus op comfort. Wanneer de collecties ontworpen worden hebben de ontwerpers veel aandacht voor details, wat de schoenen van DW\RS zo speciaal maken. De missie van DWRS is om fashion, luxe en comfort te combineren in stralende schoenencollecties!

Stijlvolle duurzaamheid

DWRS is niet zomaar een schoenenmerk; het is een symbool van stijlvolle duurzaamheid. Het merk zoekt en experimenteert voortdurend naar innovatieve materialen die zowel modebewust als milieuvriendelijk zijn. Iedere collectie werken ze met toewijding aan verantwoorde productie, trendsettende ontwerpen en aandacht voor comfort. DWRS is een inspirerend voorbeeld voor andere modelabels op het gebied van duurzaamheid.  

Unieke en moderne combinaties

Het assortiment van DWRS is kleurrijk, van subtiele pasteltinten tot felle neonkleuren, alle kleuren komen aan bod. En gevarieerd, van sneakers tot laarsjes, slippers en loafers, er is voor ieder wat wils. Van casual streetwear tot feestelijke avondlooks, de schoenen van DWRS zijn geschikt voor iedere gelegenheid en en geven elke outfit een positief opvallende touch.

DWRS bij Peter Fashion en Trends

Met de levendige kleuren en gevarieerde modellen van DWRS label, kun je er zeker van zijn dat je voeten niet alleen comfortabel, maar ook modieus zijn. Dus als je op zoek bent naar die perfecte sneaker of laars voor het komende seizoen, neem dan zeker een kijkje op onze website of kom gezellig langs in onze winkel aan de Markstraat 29-31 in Made en ontdek de nieuwe collectie van DWRS label!