Naar boven

Floris van Bommel

Floris van Bommel

Floris van Bommel schoenen staan bekend om het traditionele handwerk waar het merk nog veel gebruik van maakt. Met een modern en gedurfd design komen ze ieder seizoen weer met verassingen.
Sorteren

Floris van Bommel

Al sinds 1734 bouwt het Brabantse schoenenmerk ‘’Floris van Bommel’’ een reputatie op waar niemand omheen kan. Tegenwoordig is de negende generatie verantwoordelijk voor het merk en is het niet alleen maar in Nederland waar je ze kan horen over de schoenen. Floris van Bommel heeft de landgrenzen bereikt en is daarmee een internationaal schoenenmerk.

Over de herenschoenen

Floris van Bommel is gespecialiseerd in het ontwerpen van modieuze herenschoenen. De schoenen staan bekend om het traditionele handwerk waar het merk nog veel gebruik van maakt. Met een modern en gedurfd design komen ze ieder seizoen weer met verassingen. Waar de schoenen van Floris van Bommel vooral om bekend staan zijn de kleuren, gecombineerd met nog meer kleur en hier en daar een kleur accent. Maar schrik niet, het zijn zeker geen Pipo schoenen. Het gaat om strakke en stoere kleuren waarbij gebruik wordt gemaakt van de allerbeste materialen. Over het algemeen zijn de schoenen van Floris van Bommel op te delen in de volgende drie categorieën:

-          Sneakers

-          Veterschoenen

-          Boots

Floris van Bommel bij Fashion en Trends

Als je benieuwd bent naar de herenschoenen van Floris van Bommel zien we je graag verschijnen bij ons in de winkel in Made. Met 1000m2 winkelplezier, gratis parkeergelegenheid en uitstekende service staan we van maandag tot zaterdag voor je klaar om je te helpen. Weet ook dat wij bij Fashion en Trends beschikken over riemen die passen bij de bijbehorende Floris van Bommel schoenen. Het tilt je outfit naar een nog hoger niveau en dat zien we zelf maar al te graag. Zien we jou snel?