Naar boven

Freebird

Freebird
Sorteren

Superjurkjes

Het merk Freebird staat bekend om haar vrouwelijke, elegante en betaalbare jurken en blouses. Met alle ontwerpen in eigen beheer in Amsterdam is het team van fashion experts dagelijks in de weer om Freebird vrouwen te voorzien van de mooiste ontwerpen. Ze reizen de hele wereld over op zoek naar de mooiste stoffen en perfecte prints. Naast het opdoen van de beste materialen, haalt Freebird haar inspiratie ook uit deze tripjes. Zo verrassen ze ons elke keer weer met vernieuwende collectie die helemaal on trend zijn!
 
Type jurkjes
De jurkjes van Freebird beschikken over leuke design en verschillende modellen. Zo kun je er terecht voor party, midi, maxi, cocktail, zakelijke en casual jurken, van lang tot kort.  Zelf noemen ze de kledingstukken een fashion statement. De jurkjes passen bij jouw mood en je beslist zelf wanneer je ze draagt. Tijdens een date in het weekend of tijdens een vergadering op kantoor. Jij bepaald zelf wat je draagt en Freebird helpt daar graag bij.

Freebird bij Fashion en Trends
Bij Fashion en Trends in Made zijn we erg trots om jullie iedere keer weer te kunnen voorzien van een Freebird collectie. Het zijn jurkjes waar veel vrouwen naar opzoek zijn en ze zich prettig kunnen voelen. De collectie is ook zo uitgebreid dat je altijd jouw smaak terugvind en er een outfit tussen zit die bij jou past. In onze winkel helpen we je graag bij het vinden van deze perfecte outfit.