Naar boven

Gabor

Gabor
Gabor ontwerpt ieder seizoen weer modieuze en trendy sneakers, laarzen, pumps, en slippers voor de vrouwen.

Gabor damesschoenen

Bij Peter Fashion en trends vind je de uitgebreide schoenencollectie van Gabor. Gabor is een familiebedrijf en heeft in 1949 haar stap gemaakt als toonaangevend schoenfabrikant. In Duitsland is het schoenenmerk erg populair onder de dames, maar ook in Nederland is het merk bijna niet meer weg te denken. Al vanaf de oprichting staat Gabor bekend om haar modieuze schoenen die beschikken over een uitstekend pasvorm en waar kwaliteit en een scherpe prijs garant staan. 

De collectie damesschoenen

Ben je op zoek naar nieuwe schoenen voor in de herfst, winter, lente of zomer? Bij Gabor vind je voor elk seizoen de perfecte schoen. Ze ontwerpen ieder seizoen weer modieuze en trendy sneakers, laarzen, pumps, slippers en zelfs ballerina’s. Bij de samenstelling van deze schoenen weet Gabor dat niet elke damesvoet hetzelfde is. De maten gaan van 35 tot en met 44 waarbij ook wordt gewerkt met halve maten. Zo heeft de één een smalle voet en zit de schoen bij een ander altijd veel te strak. Bij Gabor houden ze hier rekening mee, dit maakt het merk ook zo mooi en populair.

Voor jong en oud

Gabor is niet een merk waar alleen de jeugd of juist de ouderen terecht kunnen. Het assortiment is zo uitgebreid dat iedere vrouw hier terecht kan wanneer ze op zoek zijn naar de perfecte schoen. We nodigen je daarom graag uit om bij ons in de winkel langs te komen Marktstraat 29-31. De schoenen van Gabor wachten op je!