Naar boven

Garage

Je moet je comfortabel voelen en dit kan alleen als je basis klopt. Garage ontwerpt daarom basic boxershorts en T-shirts met zowel korte als lange mouwen om jouw in deze behoefte te voorzien.

Garage

Het merk Garage, opgericht in 2009, is gespecialiseerd op het gebied van basic kledingstukken. Want hoe stoer of netjes we er in deze tijd ook uit willen zien met een T-shirt, trui of jasjes, de kleding die je daar onderaan hebt zijn net zo belangrijk. Je moet je comfortabel voelen en dit kan alleen als je basis klopt. Garage ontwerpt daarom basic boxershorts en T-shirts met zowel korte als lange mouwen om jouw in deze behoefte te voorzien. Ondanks de basic items, staat bij Garage de topkwaliteit voorop.

Hoge kwaliteit

Hoe Garage deze kwaliteit kan waarborgen? Het merk heeft het gehele productieproces van haar artikelen in eigen hand. Ze kopen hun eigen goederen in die beschikken over de hoogste kwaliteit. Want alleen zo kan jij je lekker voelen in je eigen kleding.

Basic items van Garage

In het assortiment van Garage vind je T-shirts met zowel lange als korte mouwen in de kleuren wit, blauw en zwart. Daarbij heb je zelf de keus voor welke pasvorm je wilt gaan. Ze maken onderscheid in bodyfit en semi bodyfit. Ook heb je de keus uit een Vneck, Oneck of Rneck, zo kan iedereen voor zichzelf bepalen wat comfortabel is.

Naast de T-shirts kun je bij Garage ook terecht voor Boxershorts. Kies hierbij zelf voor welke modellen en kleuren je gaat. Van een simpele witte boxer, tot eentje met wat meer uitdaging. De collecties zijn zo uitgebreid dat er altijd iets voor je tussen zit. Heb jij deze basics nodig? Bij Fashion en Trends heb je al hoogwaardige artikelen tegen een interessante prijs.