Naar boven

Gipsy

Sorteren
Bij het merk Gipsy vind je stoere lederwaren voor zowel mannen als vrouwen. Ben jij een echte fan van leer en op zoek naar de perfecte jas, kijk dan niet verder. Gipsy is een Duits merk wat haar leren jassen ontwerpt met een innovatieve werkwijze. De jackets zijn voorzien van spannende kleuren en details, dit maakt het de kledingstukken zo uniek en zijn ze een speciale toevoeging aan je garderobe. Het merk Gipsy houdt zich daarnaast ook nog eens bezig met de duurzaamheid van het leer en de andere stoffen waarvan zij gebruik maken. Ze zijn eerlijk en betaalbaar.  

Jassen & jackets


Het merk houdt zich voornamelijk bezig met de ontwikkeling van nieuwe jassen en jackets, voor zowel de zomer als in de winter. Je hebt geen motor nodig om een stoer leren jacket te dragen en dat maakt Gipsy jou maar al te graag duidelijk. Stoer blijft een leren jacket altijd, maar door de mode touches van Gipsy lanceert het iedere keer weer een modebewuste collectie. Naast leer, vind je hier ook een ruime keus uit jassen die gemaakt zijn van bijvoorbeeld suède.

Andere items van Gipsy


Hoewel het merk zich focust op het uitbrengen van de perfecte jas, breiden ze hun expertise al enige tijd uit. Ze komen met diverse collectes aan leren herenbroeken, vrouwelijke kantoor items als een leren rok of een paar stoere en elegante laarzen. Het merk doet het allemaal.

Bij Fashion en Trends


Bij Fashion en Trends scoor je de jackets van vintage leather. Met 1000m2 winkelplezier vind je hier niet alleen de perfecte jas, maar kun je ook opzoek naar de perfecte outfit waarop je je nieuwe jas kan dragen.