Naar boven

Meyer

Meyer is hèt mannen kledingmerk wanneer je op zoek bent naar een pantalon. Een pantalon is broek, maar dan netter. Mannen dragen ze naar kantoor, een klant of tijdens een etentjes. Tegenwoordig wordt de pantalon ook steeds vaker gedragen buiten deze activiteiten, een dagje met vrienden of op de koffie bij je ouders, de pantalons van Meyer zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Bij Fashion en Trends in Made zijn we erg blij om onze klanten te kunnen voorzien van dit mooie merk.  


Optimaal draagcomfort

De pantalons van Meyer zijn gemaakt van de beste kwaliteit stoffen. Op deze manier gaan de broeken lang mee en behouden ze hun kleur. Niets is erger dan een broek die na een aantal keer wassen de oorspronkelijke kleur verliest. Bij Meyer staat het draagcomfort dan ook erg hoog en doen ze er alles aan om jou van de mooiste en fijnste pantalons te voorzien.

De pantalons zijn ook afgewerkt met de mooiste details en hebben een verborgen zakje. 


Combineren van de pantalon

Ben je al enige tijd op zoek naar een pantalon, maar weet je niet hoe je deze moet dragen? Geen probleem, op een pantalon staat eigenlijk net zoveel als op een broek. Jij bepaalt naar wat voor gelegenheid je gaat en hoe je je voelt. Zo kan je de pantalons van Meyer combineren met een blouse, shirt of zelfs een sweater.


Bij Fashion en Trends

Kom de collecties van Meyer shoppen bij Fashion en Trends in Made. Wij beschikken over een winkel met 1000m2 winkelplezier waardoor je in alle rust jouw outfit bij elkaar kan scoren. Met overzicht en gezellige en behulpzame medewerkers helpen we je graag.