Naar boven

Mos Mosh

Houd jij van mode en kan je niet stoppen met het aanschaffen van de mooiste en nieuwste kledingitems? Mos Mosh is een kledingmerk waar vele vrouwen een enorme fan van zijn. Het zijn vrouwen die meegaan met de trends en er van houden om zich te kleden met de meest unieke items. Waar je van houdt maakt niet uit, voor zowel de casual als de opvallende look kun je hier terecht.


Mos Mosh broeken

Waar het merk ooit is begonnen met het ontwerpen van de perfecte broek, is het uitgegroeid tot een modieus vrouwenmerk. Niet alleen jeans, maar ook de mooiste pantalons schaf je hier aan. De broeken van Mos Mosh hebben de geschikte pasvorm en een prachtige silhouet die de juiste rondingen weten te benadrukken. Dit geldt niet alleen voor de broeken, maar ook voor de jurken, rokken, blazers en T-shirts. De items vallen perfect en geven jouw een comfortabele en vrouwelijke look.


Maak de mooiste combinaties

De collecties van Mos Mosh zijn voorzien van prachtige details en hebben de meest unieke patronen en kleuren. Ze laten de kleding opvallen en zijn een echte toevoeging aan je garderobe. Je kunt diverse items samenstellen en met de meest mooi combinaties komen. Dit doe je helemaal zelf, zo heb je altijd jouw persoonlijke look en kun je je kleden zoals jij wilt. Weet ook dat de kledingstukken van Mos Mosh worden samengesteld van hoogwaardige kwaliteit waarbij duurzaamheid serieus wordt genomen. Het merk maakt gebruik van stoffen die het milieu weinig betasten en wordt de kleding ontworpen met goede arbeidsomstandigheden.


Bij Fashion en Trends

Nieuwsgierig naar de kleding van Mos Mosh? Kom langs bij onze Women Only winkel in Made waar je de keus uit hebt uit meer dan 50 merken die jou willen laten stralen.