Naar boven

Muchachomalo

Sorteren
Kleurrijk, modern en supertoer, dat zijn de boxershorts van Muchachomalo. Het merk is ontstaan in 2007, maar is in Nederland door vele mannen niet meer weg te denken. Wie een beetje Spaans kan kent de betekenis van het woord misschien al wel, maar Muchachomalo betekent in het Spaans “stoute jongen”. Deze term laat het merk ook duidelijk zien door de rebelse kleuren en prints waarmee de boxershorts zijn ontworpen.

Diverse thema’s

Dat het merk gebruik maak van de meest bijzondere kleuren en prints dat kunnen we zien. Vaak ontstaan deze combinaties door de thema’s die ze koppelen aan hun collectie. Denk aan thema’s als kunst, happiness, jungle en ga nog maar even door. Deze thema’s en prints maakt het merk Muchachomalo tot een ware kunstenaar.

Muchachomalo houdt wel rekening met iedereen, want naast de schreeuwerige boxershorts kun je hier ook terecht voor iets basics. Hierbij worden de shorts ontworpen in neutrale kleuren als zwart of blauw. Wat je ook vaak ziet bij een pakket die bestaat uit 2 onderbroeken, hierbij is de ene wat meer basic is en beschikt de andere over de felle kleuren en prints.


Comfort staat voorop

Hoe mooi de boxershorts ook zijn, dit is niet altijd wat een man het belangrijkste vind, dat is namelijk het comfort. Een boxershort moet goed zitten en niet omhoog kruipen. Muchachomalo weet waar de ergernis zit en maakt boxershorts met de  juiste stoffen, strak en met de perfecte lengte broekspijpen. Mannen krijgen hierdoor geen last van irritaties en vervelende naden.


Bij Fashion en Trends

De boxershorts van Muchachomalo kun je zowel online als offline bij ons aanschaffen. De shorts zitten verpakt per 2, 3 of 4, jij kiest hoeveel je er nodig hebt!