Naar boven

SCHIESSER

De kernwoorden van SCHIESSER zijn: Tijdsgeest, moderniteit en innovatiekracht, die houden ze bij het ontwerpen en produceren van de items altijd in het achterhoofd.

SCHIESSER

Schiesser een traditie-bedrijf uit Duitsland, opgericht in 1875. Vanaf het begin ligt de focus op alledaagse hoogwaardige en kwalitatieve feelgood-mode. Dit wordt voortdurend verder ontwikkeld om alleen het beste draagcomfort met de allerbeste materialen te kunnen bieden.

DE SCHIESSER FEELGOOD-FORMULE

Schiesser werkt aan de hand van een feelgood-formule: 95/5. Het textiel voor de SCHIESSER merkmode bestaat voor ten minste 95% uit katoen en maximaal 5% uit elastaan. Daardoor is het enerzijds heerlijk zacht en prettig om te dragen. Anderzijds passen de kledingstukken zich daardoor zo subtiel aan, aan de huid en gaan ze met elke beweging probleemloos mee. De materialen onderscheiden zich vooral door hun uitgelezen kwaliteit. Net als Jacques Schiesser in 1875 hechten ze vandaag de dag nog steeds veel waarde aan fijne materialen, hoogwaardige afwerking en in het bijzonder aan duurzaamheid. De kledingstukken en het huistextiel verliezen ook na vele jaren gebruik niet hun intensieve kleur als hun model.  

In onze winkel (markstraat 29-31) hebben wij verschillende items en modellen van Schiesser. Zien we je snel?