Naar boven

Slater

Het voortreffelijke draagcomfort en de premiumkwaliteit zijn de basis ingrediënten van de Slater items.

Slater

Het Amerikaanse label Slater is in 1988 begonnen met één soort t-shirt met een rechte pasvorm en een brede boord, dat later werd opgenomen in het Amerikaanse uniform. Al snel werd de collectie uitgebreid en inmiddels bestaat hun NOS (Never Out of Stock) collectie uit 18 verschillende modellen die verkrijgbaar zijn in de basis kleuren wit, zwart & navy en ontwikkelen ze ook boxershorts. Het merk hanteert de slogan 'Designed to fit'. Het voortreffelijke draagcomfort en de premiumkwaliteit zijn de basis ingrediënten van de Slater items.

Duurzaamheid

Slater is meegegroeid met de tijd en produceert alleen het beste van het beste. Alle T-shirts worden gemaakt in hun eigen fabriek die BSCI (Business Social Compliance Initiative) is gecertificeerd.
De T-shirts worden gemaakt van BCI (Best Cotton Initiative) garens, in huis gebreid en milieuvriendelijk geverfd (Oekotex).

De t-shirts

De slogan van Slater luidt: ‘designed to fit’. Het uitgangspunt is dat t-shirts en boxers een ongekend draagcomfort en een juiste fit bieden. De shirts zijn extra lang om krimp een stap voor te zijn. Na de eerste wasbeurt past het shirt nog perfect. De stof is bovendien behandeld tegen twist. Slater t-shirts zijn gemaakt van het zachtste soort enzym gewassen katoen.

De boxershorts

De boxershorts zijn voorzien van dubbel gestikte naden en een elastische tailleband met ingeweven merklogo. Het ultrazachte katoen-elastan is huidvriendelijk en rekt mee met uw bewegingen. Kenmerkend voor de t-shirts is dat deze een ruime rechte pasvorm hebben en ruime mouwen. De t-shirts behouden hun vorm ook na veelvuldig dragen.

Ontdek de items van Slater  bij Peter Fashion en Trends online of in de Marktstraat 29-31 in Made!