Naar boven

Aaiko

Aaiko is een echt vrouwenbedrijf, opgericht voor en door vrouwen. In een ode aan dapperheid en nieuwsgierigheid, is elke collectie geïnspireerd door een reis, zowel over de wereld als in tijd. Dit is terug te zien in iedere collectie, of je nu houdt van tijdloze klassiekers of dol bent op de nieuwste trends, Aaiko heeft de perfecte items om jouw persoonlijkheid te laten stralen.

Aaiko

Aaiko voor en door de powervrouw

Aaiko, opgericht door de Nederlandse Pauline Brakenhoff. Ze richtte in 2005 het merk op, dat zich focust op de powervrouw die zich stoer maar ook vrouwelijk kleedt. De kledingstukken van Aaiko zijn gericht op de laatste trends waarin jij je iedere dag weer zelfverzekerd voelt en kunt stralen. Met de speelse prints, luxueuze stoffen en verfijnde pasvormen, haal je het beste in je zelf naar boven samen met Aaiko!


De verfijnde stijl van Aaiko

Voor iedere gelegenheid heeft Aaiko de perfecte outfit, of je nu opzoek bent naar een fijne basic of een toffe party look - Aaiko has it all! Aaiko items zijn kwalitatief hoogstaand en zijn beschikbaar in vele soorten en maten. Je kunt de items eindeloos combineren en stijlen, zodat je een look kunt creëren die honderd procent bij jou past!


Aaiko bij Peter Fashion & Trends

Aaiko is een internationaal modemerk met verkooppunten in meerdere landen. Ook bij ons in Made is Aaiko verkrijgbaar. Bij Peter Fashion & Trends geloven wij in kleding die je het zelfvertrouwen geeft om van elke dag een feest te maken, daarom zijn wij trots op de samenwerking met merken zoals Aaiko die staan voor de vrouwelijke kracht, om ons geloof na te streven. Kom gezellig langs in Made of neem een kijkje op onze webshop en ontdek de unieke items van Aaiko!