Naar boven

Angels

Ben je op zoek naar de perfecte broek? De broeken specialist Angels is opgericht door een Duits echtpaar met als doel het ontwerpen van de perfecte broek waarin iedere vrouw zich voelt als een geschenk. Niet alleen in Duitsland is het merk ‘’Angels’’ erg populair, ondertussen veroverd het ook de landen als Oostenrijk, België, Zwitserland en Nederland. Het uitgebreide assortiment van Angels vind je dan ook bij onze winkel in Made, te vinden aan de marktstraat nummer 19.

Collectie broeken
De broeken van Angels focussen zich op het individu, daarom zal er altijd een broek tussen zitten die perfect bij jou past. Denk aan zowel jeans als andere colored denim en gedessineerde broeken. In de collectie van Angels gaat het in de basis om drie verschillende modellen:

·         De Cici – een recht model

·         De Dolly – een wijder model

·         De Skinny – een strak model

Al deze modellen zijn in deze tijd erg populair. Doordat het Angels beschikt over dit veelzijdig assortiment  heeft het merk een zeer trouwen klantengroep, behoor jij hier bij?

Eenvoudig te combineren
De broeken van Angels zijn goed te combineren en er zal daarom altijd wel iets in je kast hangen wat erbij past. Ga je liever voor een geheel nieuwe outfit? Bekijk dan de dameskleding van Fashion & Trends om de perfecte combinatie te maken of kom langs in onze aparte dames- en schoenenwinkel: Women Only, Marktstraat 19 te Made.

Momenteel zijn de producten van Angels alleen verkijgbaar in onze winkel in Made.