Naar boven

Cast Iron

Cast Iron Cast Iron staat voor een elegant design met veel karakter. De kleding heeft een tijdloze uitstraling, is stoer en is gemaakt met aandacht voor detail.

Cast Iron

Collectie van Cast Iron

Het merk Cast Iron ontwerpt je gehele outfits. Je vind mooie jeans en vintage denims, slim fit shirts, T-shirts, mooie knits en sweaters. Daarnaast ontwerpen ze ook slanke colberts, vesten en jacks. Alle artikelen zijn voor jonge en ambitieuze mannen. De klassieke items hebben een eigentijdse twist waardoor de individuele man zijn stijl perfect kan terugvinden.

Cast Iron jeans

De jeans van Cast Iron zijn tijdloos door de klassieke wassingen en subtiele fading. Ze hebben een fijne fit waardoor je de jeans nooit meer inwisselt voor een ander. De meeste jeans zijn slim en zorgen voor een nauwgesloten silhouet. De jeans zijn eenvoudig te combineren met de jassen en truien van Cast Iron.

Cast Iron bij Peter Fashion en Trends

De zes collecties waar het merk ieder jaar mee komt is beschikbaar bij Fashion & Trends. Zowel offline als online. De uitgebreide collectie hangt in onze winkel in Made met 1000m2 winkelplezier. Het geeft je de ruimte om eens goed rond te kijken en de producten van Cast Iron te passen voor je ze aanschaft.