Naar boven

Cavallaro Napoli

Eigentijds, elegant en met een preppy twist: Cavallaro Napoli staat voor moderne verfijning. Van luxe garens tot perfect gestikte manchetten gecombineerd met de beste stoffen, is dit een merk dat is gefundeerd op onmiskenbare details.

Cavallaro Napoli

Giuseppe Cavallaro heeft in 1999 het merk Cavallaro Napoli opgericht. Het is de zoon van een Italiaanse vader en Nederlandse moeder met al jaren lange liefde voor mode. Met zijn kledinglijn wil hij de authentieke Italiaanse flair naar Nederland brengen. Hij is ooit begonnen met het ontwerpen van stropdassen in een klein atelier in Napels. Nu, zoveel jaren later ontwerpt hij veel meer dan dat. Met meer dan 350 verkooppunten kon dit merk bij ons in de winkel niet wegblijven.

Collectie van Cavallaro Napoli

Het merk ontwerpt tegenwoordig alles wat met kleding te maken heeft. Denk aan overhemden, shirts, truien, vesten, colberts, broeken, schoenen en ga zo nog maar even door. Bij Fashion en Trends in Made focussen we ons vooral op de truien, vesten, overshirts en t-shirts.


Avallaro Napoli bij Peter Fashion en Trends

De collectie van Cavallaro Napoli is zowel offline als online bij ons beschikbaar. Ben je op zoek naar iets nieuws, maar heb je weinig tijd? Dan kun je online bij ons de kleding alvast bekijken. Wil je de kleding van Cavallaro Napoli komen passen? Reserveer dan alvast wat item en dan zien we je graag in onze winkel in Made waar we maar liefst beschikken over 1000m2 winkelplezier!