Naar boven

FALKE

FALKE biedt sokken aan met veel comfort en houden je voeten droog, warm en blaar vrij. Het merk is al jarenlang HET merk op het gebied van sokken en beenmode.

FALKE

Bij Fashion en Trends in Made bieden we artikelen van de fijnste merken die er zijn. FALKE is er daar één van! Het merk FALKE biedt exclusieve en hoogwaardige kousen en sokken die iedere man nodig heeft. Het merk is al jarenlang HET merk op het gebied van sokken en beenmode. Schoenen kun misschien wel comfortabel zijn, maar dat geldt alleen wanneer de sokken dat ook zijn. FALKE zorgt ervoor dat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken en biedt sokken aan met veel comfort en houden je voeten droog, warm en blaar vrij.

Kwaliteit FALKE sokken

De sokken worden samengesteld van een fijne kwaliteit wol- en katoen blend. Ze zijn uitgevoerd met fijne katoen aan de binnenzijde en klimaat regulerend wol aan de buitenzijde. Met een perfecte pasvorm zijn de sokken dun, maar daarentegen wel gelijk stevig. Het hiel- en teengedeelte zijn namelijk verstevigd. Iets waar veel vraag naar is, zo loop je comfortabel en kunnen ze heel wat hebben.

Bij Fashion en Trends in Made

Wil je de producten van FALKE graag zien en passen? Bij Fashion en Trends kun je online onze winkel beschikbaarheid checken en weet je of je niet voor niets onze kant op komt. Met 1000m2 winkelplezier bieden we naast sokken en kousen ook jassen, truien en broeken. Misschien scoor je bij ons nog wel de perfecte outfit waar je naar op zoek bent. Zien we je snel?