Naar boven

Geisha

Geisha

Ben jij fan van opvallende kleding? Het merk Geisha ontwerpt modieuze items met opvallende, grafische en natuurlijke prints waar iedereen dol op is. Het merk haalt haar creatieve ideeën uit tentoonstellingen, citytrips en zelfs boeken en tijdschriften. Het gaat mee met de trends en probeert haar technische vaardigheden iedere keer weer bij te schaven. Geisha is er voor de onafhankelijke vrouw ongeacht in welke leeftijdscategorie ze zit. Met tops, blazers, broeken, rokken, jurkjes en nog veel meer laten ze iedere vrouw weer stralen.

Geschiedenis van Geischa

Geisha is in 2001 begonnen met het ontwerpen van de perfecte spijkerbroek. De oprichter, Mark Jessurun, zag het probleem bij vrouwen dat zij maar niet de juiste spijkerbroek konden vinden. De pasvorm was niet wat ze zochten en dat was zijn uitdaging. Wat ooit begon met het uitbrengen van de perfecte spijkerbroek, is tot op heden uitgegroeid naar een fris en nieuw merk wat ieder jaar 4 collecties uitbrengt.

Bij Fashion en Trends

In onze Women Only winkel zijn we trots om onze klanten ieder seizoen weer te kunnen voorzien van de nieuwste Geisha collecties. De kleding van Geisha zijn echte eye catchers, door de diversiteit in kleuren en materialen ontkom je niet aan deze items. Naar wat voor outfit je ook opzoek bent, in onze ruime dameswinkel vind je waar je naar op zoek bent. Chique, casual, sportief of juist helemaal jouw eigen stijl, bij Fashion en Trends in Made scoor je die outfit.