Naar boven

Marco Manzini

Marco Manzini is er voor de mannen die er comfortabel en tegelijk netjes bij willen lopen. Het merk ontwerpt stijlvolle kleding met een chique, stoere en modieuze twist tegelijk. Jong of oud, dat maakt niet uit, iedereen kan hier terecht. Het aanbod is dan ook erg gevarieerd met onder andere shirts, polo’s, sweaters, pantalons en colberts, jassen en jackets. Deze kledingstukken kunnen beschikken over effen kleuren, maar ook worden vele items samengesteld met de mooiste patronen. Waar het merk deze inspiratie vandaan haalt? De ontwerpers zijn fan van de traditionele Italiaanse kustplaatjes en laten de stoerheid, luxe en ruwheid terugkomen in de kleding.  


Kwaliteit voorop

Kwaliteit van de kleding staat bij Marco Manzini voorop. Er worden geen concessies gedaan op het gebied van afwerking en alleen de mooiste items worden op de markt gebracht. Niets is meer vervelend dan een nieuwe polo of trui waarvan het materiaal vervaagd of uitrekt. Nieuwe kleding moet nieuw blijven en na een tijdje nog steeds gedragen kunnen worden bij een etentje of een feestje. Hierbij hanteert Marco Manzini een eerlijke prijs- kwaliteitsverhouding waarbij je kwalitatief hoogstaande items vindt voor een betaalbare prijs.


Marco Manzini bij Fashion en Trends

Bij Fashion en Trends zijn we erg enthousiast om de collectie van Marco Manzini aan onze klanten te kunnen aanbieden. Met 1000m2 aan winkelplezier bieden we je de rust en de ruimte om jouw outfit samen te stellen. De kledingstukken van Marco Manzini zijn eenvoudig te combineren met de overige kledingmerken. Met meer dan 75 merken heb je namelijk een ruime keus en zit er altijd iets tussen wat bij jou past.