Naar boven

OLYMP

Olymp staat bekend om haar strijkvrije overhemden met een uitstekende kwaliteit en pasvorm. Het Duitse merk, wat in 1951 is opgericht, is door deze eigenschappen zeer populair. Mannen die graag een overhemd dragen naar het werk, tijdens een etentje of een bijzonder feest, hechten veel waarden aan de comfort en de klasse hiervan. Olymp weet dit en speelt hier perfect op in. Wie eenmaal het merk heeft aangeschaft, kan niet meer zonder. Bij  Fashion en Trends in Made zijn we dan ook erg enthousiast dat wij onze klanten dit mooie merk kunnen aanbieden.

De perfecte fit

De overhemden van Olymp zijn te verkrijgen in die verschillen pasvormen, namelijk modern fit, slim-fit (level 5) en superslimfit (level 6). Iedere man heeft een ander figuur en hecht waarde aan een andere pasvorm. Vandaar dat Olymp zich richt op deze 3 fits. Heb je de maat en fit gevonden die bij jou past? Dan hoef je deze de volgende keer niet meer te passen en kun je erop vertrouwen dat je iedere keer dezelfde maat hebt.

Olymp heeft stijlen voor ieder moment

Zomer of winter, dik of dun, ook hierin onderscheidt het merk zich. Zo worden diverse zomerse overhemden ontworpen van bijvoorbeeld linnen. Een mooie, maar dunne stof waardoor je kunt genieten van nette en luchtige overhemden.

Olymp ontwerp daarnaast ook overhemden voor de mannen die van casual houden, maar ook voor de mannen die net dat beetje extra willen. Zo ontwerpen ze basic overhemden in het zwart, blauw of bijvoorbeeld wit. Voor de mannen die wel van een uitdaging houden, maken ze overhemden met interessante kleuren en prints.


Bij Fashion en Trends

Weet je nog niet welke maat je nodig hebt en wil je de gehele collectie van Olymp zien? Dan nodigen we je graag uit om langs te komen in onze winkel in Made. Met 1000m2 aan winkelplezier kun je hier ook terecht voor broeken, schoenen, accessoires en nog meer. Samen met ons personeel helpen we graag om jouw favoriete outfit bij elkaar te stijlen.