Naar boven

Opus

Opus biedt het niet meer alleen broeken aan, maar een complete kledingcollectie waar je jouw favoriete outfit kan scoren!

Opus

Velen kennen het merk Opus van de collectie broeken waar het in het jaar 2000 mee is gestart. Een paar jaren later is het merk al zeer populair en groter dan hoe het ooit begon. Zo biedt het merk niet alleen broeken aan, maar een complete kledingcollectie waar je jouw favoriete outfit kan scoren.  Het merk zorgt iedere keer voor de nieuwste trendy items vanwege de zes verschillende collecties per seizoen. 

De broeken van Opus

Het merk Opus is ooit begonnen met mooiste paar broeken. Het is de basis van je dagelijkse outfit waarbij comfort erg belangrijk is, maar naast comfort hecht een vrouw ook veel waarde aan de uitstraling. Ook in een jeans willen ze er sexy en stoer tegelijk uitzien en dat is wat het merk meeneemt tijdens het ontwerp en de uitwerking ervan. Maar niet alleen voor een goed paar jeans kun je hier terecht, ook wanneer je opzoek met naar een ander soort broek, namelijk pantalons.

Gehele collecties

Naast broeken biedt het merk ook de mooiste sweaters, blouses, jurken, tops en vesten. Deze kledingitems zijn los aan te schaffen, maar nog leuker als je ze met elkaar combineert. Opus heeft vaak collecties met verschillende items die dezelfde kleuren hebben, zodat alle items goed met elkaar gecombineerd kunnen worden. Het is alles wat je nodig hebt in je garderobe.

Bij Fashion en Trends

Shop de items van Opus online of shoppen in onze winkel in Made. Samen met nog 75 andere merken ben je hier op het juiste adres als je op zoek bent naar de nieuwste on-trend kledingitems. Het gaat om de nieuwste en meest populaire merken waarmee we voor iedereen wat hebben. Als je gaat voor een casual blouse of juist een over de top jurk, ben je hier van harte welkom. Wanneer kom jij langs?