Naar boven

PME Legend

PME Legend De kleding van PME Legend kenmerkt zich door een goede kwaliteit, pasvorm, uitstraling en de juiste prijs-kwaliteitsverhouding.

PME Legend

PME Legend weet ieder seizoen opnieuw een stoere collectie te maken voor mannen die weten wat ze willen. De kleding van Pall Mall (dit was voorheen het merknaam) kenmerkt zich door een goede kwaliteit, pasvorm, uitstraling en de juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Sinds de tv-commercials is de bekendheid van PME Jeans enorm toegenomen en modellen als de Aviator, Bare Metal, Commander, Nightflight en Curtis kent bijna iedereen.

Historie van PME Legend

Velen zullen PME Legend kennen onder de merknaam Pall Mall. Pall Mall was op dat moment, 25 jaar geleden, een sigarettenmerk wat stond voor een stoere uitstraling. De naam van het toen genoemde sigarettenmerk Pall Mall is overgenomen zodat het merk de kenmerken en de naamsbekendheid kon meenemen. De naamsbekendheid heeft gewerkt, het merk werd in heel Nederland al erg snel populair. Enkele jaren later heeft het merk haar naam toch moeten veranderen, dit vanwege het sigarettenmerk waaronder in een aantal landen geen kleding mocht worden verkocht.

Populair en herkenbaar

Mannen die eenmaal hun keuze hebben gelegd op de kleding van PME Legend, kunnen niet meer zonder en zullen snel terug komen voor een volgende aankoop. Dit kan zijn voor een nieuwe broek, polo, T-shirt of zelfs hetzelfde T-shirt maar dan met een andere wassing. Het merk wordt al door menig man gedragen en is erg herkenbaar aan het logo. Het logo, de twee vleugels, die op een nette wijze zichtbaar is op de kleding.

Bij Fashion en Trends

Bij Fashion en Trends zijn we erg enthousiast dat we de unieke collecties van PME Legend kunnen aanbieden aan onze klanten. De kledingstukken zijn niet alleen uniek, maar ook geschikt voor iedere gelegenheid. Voor iedereen heeft het merk passende items. Zo is er voldoende keus uit kledingstukken met diversiteit aan kleur en prints, maar ook wanneer je op zoek bent naar iets nets. Naast PME Legend kun je bij Fashion en Trends ook terecht voor meer dan 75 andere merken. Zien we je snel?