Naar boven

Studio Anneloes

Comfort in travelkwaliteit.
Sorteren

Studio Anneloes

Anneloes van der Heijden heeft in 2006 Studio Anneloes opgericht, met wekelijks nieuwe fashion items en standaard een vaste basiscollectie. De kleding is super comfortabele, sportief met een elegante touch. De missie van het merk is ‘’een wereld creëren waarin vrouwen zicht sterk, zelfverzekerd en comfortabel voelen. Met respect voor elkaar en de omgeving’’. Om die missie te bereiken heeft het merk ook verschillende waarden:

FEMININE
Het lichaam van een vrouw en haar manier van bewegen zijn, net als de collecties, vrouwelijk en elegant. Het is niet de trend die we vooropstellen, maar de vrouw. Dit zie je terug aan de feminine fit van de kleding.

COMFORT
Ze maken kleding voor vrouwen die dagelijks verschillende ballen in de lucht houden. Vrouwen die zich zelfverzekerd en mooi willen voelen, zonder in te leveren op comfort.

AMBITIE
Ambitie zit in het DNA van Studio Anneloes. Ze streven met het hele team, iedere dag hun doel na: kleding maken met een fantastische look, feel en fit. Ze denken in mogelijkheden, op grote én kleine schaal.

PREMIUM
Ze hebben maar één kwaliteit: de beste. We werken al jaren met hoogwaardige Travel Quality, ook wel Sensitive® Fabrics, van Eurojersey. Door deze kwaliteit travelstof staat Studio Anneloes ook echt bekend!

BEWUST
Ze maken kleding zonder de toekomst uit het oog te verliezen, want: there is no planet-B! Transparantie vinden zij daarom erg belangrijk. Zo hebben ze de impact van hun items inzichtelijk gemaakt met de Footprint Meter. Ze willen je helpen om na te denken over een aankoop en je motiveren om goed voor je kleding te zorgen.

Studio Anneloes bij Peter Fashion en Trends

We hebben altijd de vaste collectie van Studio Anneloes online en in onze winkel, maar ook iedere maand een nieuwe collectie met mooie items die perfect aansluiten op de laatste modetrends.Ook voor werkkleding van Studio Anneloes kun je terecht bij Peter Fashion en Trends Made.