Naar boven

Summum

Summum een nuchter Nederlands modelabel met internationale allure. mix van trends en tijdloze klassiekers, inclusief een perfecte pasvorm. 

Summum

Summum, opgericht in 1998 door Jos en Jorien Wijker, is een nuchter Nederlands modelabel met internationale allure. mix van trends en tijdloze klassiekers, inclusief een perfecte pasvorm. Bij Summum draait alles om het tot uiting brengen van verschillende facetten van je persoonlijkheid in je stijl. Het merk begrijpt dat je de ene dag behoefte hebt aan sexy, de andere dag aan nonchalant, maar altijd met het comfort dat je verdient. Positief, upbeat, vrouwelijk, eigenwijs en een tikje stoer - Summum belichaamt dit alles met liefde voor kwaliteit, uitzonderlijke fits en een persoonlijke aanpak.

Het ontwerpproces wordt volledig in eigen beheer gehouden, van het maken van signature prints tot het selecteren van materialen. Met een betrokken team, oftewel de Summum-familie, wordt vastgehouden aan de persoonlijke, eigenwijze stijl. Ondanks de wereldwijde aanwezigheid blijft Summum trouw aan de overtuiging: we maken niets dat we niet zelf zouden dragen. Goede contacten met de makers en leveranciers zijn essentieel. Summum zet altijd in op lange termijn relaties om zo een zekere kwaliteit te kunnen waarborgen. Niet alleen wat de kleding betreft, maar ook als het gaat om duurzaamheid en nette arbeidsomstandigheden.

Kom gezellig langs bij ons in de winkel in Made en ontdek de collectie van Summum!