Naar boven

YAYA

Bij YAYA draait alles om de missie om vrouwen de kracht te laten ervaren van elegante kleding die niet alleen stijlvol is, maar ook echt comfortabel zit.

YAYA

Ontdek YAYA, het Nederlandse lifestyle merk dat in 1992 is opgericht en is uitgegroeid tot een icoon voor stijlbewuste vrouwen wereldwijd. Met een focus op elegante kledingstukken en stijlvolle home artikelen, staat YAYA bekend om haar tijdloze ontwerpen in natuurlijke tinten.

Bij YAYA draait alles om de missie om vrouwen de kracht te laten ervaren van elegante kleding die niet alleen stijlvol is, maar ook echt comfortabel zit. Hun werkwijze is gebaseerd op zorgvuldig ontworpen kledingstukken en uitgebreide tests op kwaliteit, zodat ze tevreden kunnen zijn met het eindresultaat.

De tijdloze, elegante collecties bestaan uit kwalitatieve materialen in natuurlijke kleuren, waarmee je eindeloos kunt combineren. Of je nu de oude of nieuwe collecties draagt, elk kledingstuk heeft een zacht vrouwelijk karakter met een subtiel, rauw randje dat een tegenwicht biedt aan de zachtheid. YAYA creëert comfortabele en vrouwelijke collecties van fijne stoffen om seizoenen lang van te houden. De ontwerpen in fijne stoffen en zachte kleuren zijn gemakkelijk te stylen en vertegenwoordigen een mix van vrouwelijkheid, edginess, nonchalantie en vrolijkheid. YAYA is trots op haar transparantie, waarbij eerlijke handel en de bescherming van de rechten van de mens centraal staan.

Of je nu op zoek bent naar zakelijke items, casual looks, of feestelijke outfits, YAYA biedt veelzijdige collecties die seizoenen lang meegaan. Met rustige kleuren zoals aardetinten, pastelkleuren, zwart, wit en grijs zijn onze collecties makkelijk te combineren. Elke collectie is trendy en vernieuwend, met een eigen YAYA twist aan de nieuwste modetrends.

YAYA biedt niet alleen modieuze kleding, maar ook een Home collectie die het tijdloze karakter weerspiegelt in unieke stukken voor je interieur.

Shop online of in de winkel bij Peter Fashion en Trends en ontdek de vrouwelijke en comfortabele collectie van YAYA. Ga voor een zachte look met fijne kleuren en materialen, en kies uit een scala aan stijlen voor elke gelegenheid. YAYA, waar mode en lifestyle samenkomen.